Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο 34χρονης

Ελλάδα

Μία 34χρονη γυναίκα έχασε αιφνίδια της ζωής. Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ρεθύμνου θρηνεί τον θάνατο της 34χρονης Νικολέτας που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Η Νικολέτα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα παιδιά τους, όταν έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν. 

Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου διακομίστηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη νέα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η είδηση του θανάτου της 34χρονης πάγωσε την τοπική κοινωνία μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή στην πόλη, , σύμφωνα με το cretapost. 

Η Νικολέτα ήταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της και δημιούργησαν μια οικογένεια με δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιστολική ψήφος-Ευρωεκλογές: Τι πρέπει να κάνουν οι ψηφοφόροι μόλις παραλάβουν τον φάκελο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποστολή των ειδικών φακέλων προς τους ψηφοφόρους που έκαναν εγγραφή στην πλατφόρμα για να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. ...

Μιχαηλίδου: «Εξασφαλίζουμε την εργασιακή ασφάλεια στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ»

Δεύτερη επαγγελματική ευκαιρία στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ οι συμβάσεις των οποίων λήγουν στις 12 Μαΐου, μέσω δύο στοχευμένων προγραμμάτων απασχόλησης, παρέχει η Κοινή Υπουργική Α...

Φόρτωση άρθρων...