Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Σοκ στη Λάρισα: 17χρονος γιος μαχαίρωσε τον πατέρα του, την ώρα που κοιμόταν – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 55χρονος

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λάρισα η είδηση πως στο χωριό Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ, ένας ανήλικος μαχαίρωσε τον πατέρα του, την ώρα που κοιμόταν. Μία ολόκληρη γειτονιά παραμένει ανάστατη.

Ο 17χρονος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει την επίθεση στη Λάρισα και περίμενε να κοιμηθεί ο πατέρας του, για να την υλοποιήσει. Το έκανε και τα μαχαιρώματα έστειλαν τον 55χρονο σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ρίξουν φως, στα αίτια της αιματηρής επίθεσης.

Το συμβάν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε το βράδυ της Πέμπτης (21/7/2022), όταν ο 17χρονος πλησίασε τον πατέρα του την ώρα που κοιμόταν και τον μαχαίρωσε.
 
Ο πατέρας ηλικίας περίπου 55 ετών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες.

Περίοικοι κάνουν λόγο στην τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr, για μία οικογένεια όπου δεν έλειπαν οι εντάσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Γαληνός, Γαλήνη Νίκη Καλλίς, Κάλλι, Καλίς, Κάλι, Καλλίδα, ΚαλλίαΚαλίδα, Καλία Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

Φόρτωση άρθρων...