Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Σοκ στην Πάτρα: Φοιτήτρια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια

Ελλάδα

Δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ η κοινωνία της Πάτρας μετά την αυτοκτονία 23χρονης φοιτήτριας στα Ψηλά Αλώνια, πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, ένα δεύτερο περιστατικό ήρθε να παγώσει και πάλι την πόλη.

Την ίδια ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, φοιτήτρια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Ευτυχώς, η απόπειρα της νεαρής κοπέλας έγινε αμέσως αντιληπτή από το περιβάλλον της, το οποίο ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά και βρήκαν την νεαρή, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου. Μία απόπειρα αυτοκτονίας Κορίνθου 270 φοιτήτρια πήρε χάπια και σώθηκε άμεση επέμβαση της Άμεσης Δράσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...