Δευτέρα
20 Ιουλίου 2026

Σοκάρει η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ -«Τον έπιασα να ασελγεί πάνω της, τον χτύπησα με τηγάνι»

Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, κατάφερε να ξεφύγει και αναζητείται - Φέρεται να επιτέθηκε και στη δίδυμη αδερφή της κοπέλας

Ελλάδα

Σοκάρει το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στην Κυψέλη, όταν άνδρας εισέβαλε σε οικία και φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκα ΑμΕΑ.

Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, μπήκε στο σπίτι, όπου διαμένουν 25χρονες δίδυμες ΑμΕΑ, την ώρα που απουσίαζε η μητέρα τους. Για το περιστατικό μίλησε στο Mega η μητέρα των γυναικών.



Όπως ανέφερε, είχε πάει στο φαρμακείο για 10 λεπτά και όταν επέστρεψε στο σπίτι βρήκε τον δράστη να ασελγεί πάνω στη μία κόρη της. Αμέσως πήρε ένα τηγάνι και τον χτύπησε, αλλά εκείνος τής επιτέθηκε και τη χτύπησε με μπουνιά στο μάτι, όπως και τη μία κόρη της.

Στη συνέχεια, η μητέρα πήρε μαχαίρι και άρχισε να τον κυνηγά, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή.

Στο νοσοκομείο οι δύο γυναίκες



Όπως είπε η μητέρα, οι κόρες της νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση στο Θριάσιο, σοκαρισμένες από την επίθεση που δέχθηκαν.



Ο δράστης, που είναι γνωστός στην οικογένεια (φέρεται να βοηθούσε κάνοντας διάφορες δουλειές) έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και αναζητείται.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δύο σοροί εντοπίστηκαν σε Τήλο και Κω – Εξετάζεται εάν πρόκειται για πατέρα και κόρη από την Τουρκία που αγνοούνται

Δύο σορoύς εντόπισε το Λιμενικό μέσα σε λίγες ώρες, ενός κοριτσιού ανοιχτά της Κω και ενός άνδρα ανοιχτά της Τήλου. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται, εάν πρόκειται για τον πατέ...

Καύσωνας: Πώς θα προστατευθούμε από τη ζέστη – Πού περιμένουμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες

Ο καύσωνας μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικός για την υγεία. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών προειδοποιεί για τους κινδύνους, δίνει οδηγίες και καλεί σε αυξημένη προσοχή.

Φόρτωση άρθρων...