Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο με το «revenge porn» του Στάθη Παναγιωτόπουλου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να σταματήσει το «Ράδιο Αρβύλα»

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση «revenge porn» στην οποία φέρεται να εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Η υπόθεση έχει προκαλέσει μπαράζ αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο. Εύλογη απορία πολλών χρηστών του twitter είναι αν οι υπόλοιποι παρουσιαστές και συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» γνώριζαν την υπόθεση ή όχι.

Οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» βρίσκονται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τις αποκαλύψεις και τις αντιδράσεις στο twitter, όπου τα hashtag #radioarvyla και #σταθης_παναγιωτοπουλος βρίσκονται στην κορυφή των trend, με πάνω από 50.000 σχόλια.

Ο Αντώνης Κανάκης υπαινίχθηκε ότι ενδέχεται ακόμη και να σταματήσει η εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα». Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης, στο τέλος της εκπομπής τη Δευτέρα, είπε: «Είναι μια απόφαση που δεν έχει ακόμα παρθεί, γιατί δεν είναι θέμα απόφασης για το τι θα γίνει ακριβώς από αύριο. Ή θα βρούμε έναν τρόπο να το κάνουμε ή δεν μπορούμε να το κάνουμε έτσι, γιατί θέλουμε να το χαιρόμαστε».

Παρά τη μεγάλη δημοφιλία της σατιρικής εκπομπής, στην πλειονότητά τους οι χρήστες του Twitter βάλλουν κατά του «Ράδιο Αρβύλα» και ιδιαιτέρως εναντίον του κεντρικού παρουσιαστή, Αντώνη Κανάκη. 

Καταλογίζοντας υποκρισία, καθώς δεκάδες χρήστες εμφανίζονται ως βέβαιοι ότι ο Κανάκης και οι λοιποί συντελεστές της εκπομπής αποκλείεται να μη γνώριζαν το πραγματικό ποιόν του επί μακρόν στενού συνεργάτη και φίλου τους.

Δείτε μερικά tweets:

Η υπόθεση 

H αποκάλυψη της υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έγινε μέσω Twitter, από έναν χρήστη με το ψευδώνυμο «Γκέι Καγκουρό», ο οποίος ανάρτησε το κείμενο της καταγγελίας σε μορφή εικόνας τύπου screenshot, από κάποια άλλη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πιθανώς για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παραποίηση της διατύπωσης. Το «Γκέι Καγκουρό» έχει 8.335 άτομα που παρακολουθούν τις αναρτήσεις του στο Twitter.

Το κείμενο έχει ως εξής: «Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε.

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, όπου ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε για δύο χρόνια. 

Έπειτα από το χωρισμό τους, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 δικά της βίντεο μαζί με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300).

Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές! Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό είχε ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά. Και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση [σσ: το φερόμενο ως θύμα] και εκείνος [σσ: ο Στάθης Παναγιωτόπουλος] ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε [σσ: ο Παναγιωτόπουλος] κι άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα. 

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 ημέρες πριν την δίκη, ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. 
Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...