Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο - Ένας νεκρός

Ελλάδα

Ακόμη έναν νεκρό θρηνεί η Κρήτη, μετά το σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον δρόμο από Πιτσίδια προς Μάταλα, στο νότιο Ηράκλειο, όταν μια μηχανή συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τουρίστες υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τον οδηγό της μηχανής χωρίς τις αισθήσεις του και τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, οι οποίοι κατά τις πληροφορίες δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα του τροχαίου είναι ένας νεαρός άνδρας, επιχειρηματίας με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...