Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Τι λέει το θύμα

Ελλάδα

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις στην υπόθεση με τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Το θύμα και ο ακτιβιστής που αποκάλυψε την υπόθεση φέρνουν νέα στοιχεία στο φως.

«Δεν το έκανε αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας», δήλωσε η 30χρονη σήμερα κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο από προσωπικές τους στιγμές.

Η 30χρονη ανέφερε στο Star ότι «δεν ισχύουν» τα περί εκδικητικής πορνογραφίας, αφού η διαρροή του βίντεο έγινε από την αρχή της γνωριμίας τους, ενώ όπως υποστήριξε «φαίνεται να είχε ροπή σε αυτό».

«Γιατί από τις είκοσι ημέρες της γνωριμίας μας, ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για δέκα χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες και άλλων γυναικών δηλαδή. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου», ανέφερε η νεαρή γυναίκα.

Η 30χρονη γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «είχε και ένα μπλογκ το οποίο έχει μέχρι και σήμερα. Δεν το έχει κατεβάσει, και δεν ξέρω γιατί. Εμένα με ενημέρωσε μία φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω. Απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου».

Η υπόθεση καθυστέρησε λόγω κορωνοϊού «και πήρε αναβολή για Φεβρουάριο γιατί ο ίδιος δήλωσε ασθένεια, ενώ τον είχα δει στο νησί να κυκλοφορεί κανονικά. Προφανώς κατάλαβα ότι είναι ο συγκεκριμένος γιατί ήταν ο μόνος κάτοχος του συγκεκριμένου υλικού και επίσης από κάποια σημεία φαίνεται εμφανέστατα και το σπίτι του, και αυτό μου έκανε εντύπωση. Πώς δηλαδή το έκανε τόσο απροκάλυπτα». 

«Με κατατόπισαν αρχικά, έκανα τη μήνυση και όλο αυτό κράτησε περίπου ένα μήνα, μέχρι να μαζέψω τις αποδείξεις και τα αντίστοιχα λινκ. Αυτός ανέβασε τρία βίντεο αρχικά και αυτά αναπαρήχθησαν μέχρι και στο εξωτερικό. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το 2016 ενώ είχαμε σχέση απλώς εγώ δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι να μου το πει η φίλη μου. 

Όταν έκανα τη μήνυση, διέφυγε του αυτοφώρου, δεν ξέρω δεν ενημερώθηκε; Γιατί ενώ είχα κάνει τη μήνυση, ανέβηκε και τέταρτο βίντεο με μένα. Ακόμα και τώρα υπάρχουν, γιατί τα αναπαράγουν άλλοι χρήστες. Όταν τον γνώρισα, ήμουν 24 χρόνων. Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει κι αυτή τη στιγμή δεν επιθυμώ παραπάνω δημοσιότητα, είναι ψυχοφθόρο» δήλωσε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Τι λέει ο άνθρωπος που αποκάλυψε την υπόθεση 

Ο ακτιβιστής που αποκάλυψε την υπόθεση, Ηλίας Γκιώνης είπε ότι είχε έρθει σε επαφή με την κοπέλα που έκανε τις συγκεκριμένες καταγγελίες και έλαβε γνώση των όσων έχει η ίδια περάσει όλα αυτά τα χρόνια σε νομικό επίπεδο όσο και στον προσωπικό της χρόνο αφού χρειάστηκε η ίδια να έρθει σε επαφή με τις πορνογραφικές ιστοσελίδες και να ζητήσει να κατέβει το εν λόγω υλικό.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο Ηλίας Γκιώνης, σχετικά με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες μεταφορτώθηκαν τα συγκεκριμένα βίντεο. 

Όπως ανέφερε, μεταφέροντας τα όσα του εκμυστηρεύτηκε το θύμα, το πρώτο βίντεο με τις προσωπικές, ερωτικές στιγμές της ίδιας και του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανέβηκε, ενώ βρίσκονταν ακόμη σε σχέση, λέγοντας χαρακτηριστικά «υπάρχει περίπτωση να έπιναν καφέ στο σαλόνι και εκείνος να ανέβαζε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο από το δωμάτιο, τόσο σχετικές είναι οι ημερομηνίες».

«Αφού χώρισαν, ανέβασε και δεύτερο βίντεο στο διαδίκτυο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος» και ότι «αφού του έκανε μήνυση η κοπέλα, εκείνος ανέβασε και τρίτο βίντεο με προσωπικές στιγμές τους», πρόσθεσε ο ακτιβιστής, μιλώντας στον ΑΝΤ1.


Στην συνέχεια ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε πως μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, αλλά δεν εντοπίστηκε καθώς ήταν στην Αλόννησο, όπου διατηρεί σπίτι και επιχείρηση.

«Χρειάστηκαν τρεις μήνες δουλειάς, με προσωπική εργασία της ίδιας, για να μπορέσει να βρει τα αρχεία και να ζητήσει από τις εταιρείες να κατέβει το υλικό αυτό από τις ιστοσελίδες», σημείωσε ο Ηλίας Γκιώνης, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε η παραμικρή συμβολή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να κατέβει το υλικό που την εκθέτει από το διαδίκτυο.

Όπως επεσήμανε, «όλα τα έκανε μόνη της, σπαταλώντας χρόνο και χρήματα, πήγε στην Θεσσαλονίκη για την δίκη που δεν έγινε και θα πρέπει να ξαναπάει, μετά την αναβολή της δίκης», ενώ τόνισε πως η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου «έχει δει πολλές ώρες πορνό, αναζητώντας να βρει τον εαυτό της» και πως «αν αναζητήσει κανείς στο διαδίκτυο το βίντεο με τον τίτλο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, θα βρει πάρα πολλές καταχωρίσεις και όλες έχουν το πρόσωπο της».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...