Νέα υπόθεση κατασκοπείας βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά από εκείνη του Γεωργιανού. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα από την Πολωνία, με την κατηγορία της κατασκοπείας στη βάση της Σούδας στα Χανιά στην Κρήτη.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αρνείται τα πάντα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πολωνός έμενε σε τροχόσπιτο στο Μαράθι. Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να φωτογράφιζε τη βάση και τα πλοία τα έστελνε κάπου στην Πολωνία.
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του καθώς φέρεται να φωτογράφιζε τη στρατιωτική βάση και συγκεκριμένα τους προβλήτες στον ναύσταθμο της Σούδας.
Οι πληροφορίες διαβιβάστηκαν στην Αστυνομία και το Λιμενικό, και στελέχη της Ασφαλείας συνέλαβαν τον άνδρα.
Οι αστυνομικοί έχουν ήδη κατασχέσει το κινητό του τηλέφωνο και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες αναμένεται να εξεταστούν εξονυχιστικά.
Αιτωλοακαρνανία: Συνελήφθησαν 43 αλλοδαποί που βρίσκονταν παράνομα στην χώρα
Χαλκίδα: Συγγενείς εγκύου απειλούσαν γιατρούς στο Νοσοκομείο
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις