Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Σοβαρά επεισόδια στο Μετς, μετά το τέλος του αγώνα της volleyleague Παναθηναϊκός-Εθνικός Πειραιώς

Ελλάδα

Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο Μετς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό Πειραιώς για την Volleyleague. Συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε επίθεση από αγνώστους με ανθρώπους που ήταν εκεί να λένε πως υπήρξαν και καμένα μηχανάκια.

Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσε η αναμέτρηση, καθώς την στιγμή εκείνη άγνωστοι με ναυτικές φωτοβολίδες επιτέθηκαν στους λιγοστούς αστυνομικούς που βρισκόντουσαν εκτός γηπέδου πιάνοντάς τους στον ύπνο. Η επίθεση ήταν σφοδρή με συνέπεια να καούν μηχανάκια που ήταν εκτός γηπέδου, ενώ σοβαρές φθορές υπήρξαν και σε ένα ταξί.

Για λίγα λεπτά υπήρξε πανικός, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν εκτός του γυμναστηρίου και υπήρξαν μάχες σώμα με σώμα, με τον απολογισμό να λέει και για έναν τραυματία που βρίσκεται στο Λαϊκό. Στην συνέχεια όπως έγινε γνωστό από αστυνομικούς υπήρξαν και 10 συλλήψεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηλεία: Πέθανε 66χρονος που εισέπνευσε φυτοφάρμακο κατά διάρκεια ραντίσματος στη Γαστούνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη στην Ηλεία μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την κ...

Φόρτωση άρθρων...