Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Νεκροί παππούς, το τρίχρονο εγγόνι του και μία γυναίκα (Videos&Photos)

Ελλάδα

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Ο οδηγός πολυτελούς οχήματος, ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Πάτρα, έχασε τον έλεγχο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με γυναίκα οδηγό η οποία μόλις ξεκινούσε, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να πάρει φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news.

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Νεκροί παππούς, το τρίχρονο εγγόνι του και μία γυναίκα

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, «πάτησε» σε νερά και στη συνέχεια «καβάλησε» το διαχωριστικό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω στο δεύτερο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στo πολυτελές όχημα επέβαιναν εκτός από τον 66χρονο, ο εγγονός του ηλικίας τριών ετών και μία γυναίκα 61 ετών (πιθανότατα η γιαγιά του παιδιού).

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σοκαριστικό τροχαίο έχασαν τη ζωή τους ο οδηγός του πολυτελούς, κάμπριο αυτοκινήτου και ο εγγονός του, τριών ετών, ο οποίος διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος όπου παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, που του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί ώρα να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε.

​ Edit media   ​

Σήμερα το πρωί υπέκυψε στα τραύματά της και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, ενώ σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η σύζυγος του οδηγού του πολυτελούς οχήματος.

​ Edit media   ​

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του τρίχρονου που ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο και βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό τροχαίο.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα, αστυνομία και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των επιβατών.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καλαμάτα: 28χρονος τραυματίστηκε από κροτίδα

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, ένας 28χρονος τραυματίστηκε στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ρήγα Φεραίου στην Καλαμάτα, όταν στην προσπάθειά του να πυροδοτήσει κροτίδα αυτή εξε...

Φόρτωση άρθρων...