Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σοβαρός τραυματισμός 69χρονου στις όχθες του Αχελώου από πυρά κυνηγού

Ελλάδα

Στο νοσοκομείο Άρτας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος ένας 69χρονος αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας, μόνιμος κάτοικος και εργάτης στην περιοχή του Μεσόπυργου, μετά από τραυματισμό από πυρά παρέας κυνηγών που βρίσκονταν στην περιοχή του Αχελώου.

Σύμφωνα με το epirus tv, ο 69χρονος άνδρας που βρισκόταν με το άλογό του στις όχθες του Αχελώου ποταμού από την πλευρά της Καρδίτσας βρέθηκε τραυματισμένος από περιπατητή και δίπλα του κείτονταν νεκρό το άλογό του.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα Αστυνομία και ΕΚΑΒ με τον 69χρονο άνδρα να διακομίζεται στο Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας ενώ σε εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της παρέας των κυνηγών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φόρτωση άρθρων...