Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Σπάρτη: Μπήκαν με τα τρακτέρ οι αγρότες, πέταξαν σανό και γάλα

Ελλάδα

Εκτεταμένες ήταν οι αγροτικές κινητοποιήσεις στη Σπάρτη με τα τρακτέρ να φτάνουν μέχρι το κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το spartanews.gr μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αγροτών της Λακωνίας σήμερα το πρωί στην Σπάρτη. Μετά από την σύσκεψη φορέων αγροτών – κτηνοτρόφων της Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Λακωνίας , αποφασίστηκε μεγάλη κινητοποίηση με τρακτέρ και αγροτικά μέσα στην Σπάρτη με πρώτο σταθμό το διοικητήριο της περιφερειακής ενότητας της Λακωνίας.

Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε από τον κόμβο της νέας εισόδου της Σπάρτης στις 12 το μεσημέρι με κατεύθυνση προς την Σπάρτη.

Στην περιφερειακή ενότητα κατατέθηκαν τα αιτήματα των αγροτών-κτηνοτρόφων αλλά και μελισσοκόμων στην συνέχεια συμβολικά ως ένδειξη διαμαρτυρίας πέταξαν στην είσοδο της περιφέρειας σανό και έχυσαν γάλα.

Η διαμαρτυρία συνεχίστηκε προς το κέντρο της Σπάρτης και όταν έφθασαν στην κεντρική πλατεία, τα τρακτέρ ανέβηκαν πάνω στην πλατεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Φόρτωση άρθρων...