Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Σπείρα είχε «ρημάξει» σπίτια στην Κρήτη - Άνω των 300.000 ευρώ η λεία τους

Ελλάδα

Σπείρα… κλεφτών είχε «ρημάξει» σπίτια σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου με τις αστυνομικές αρχές να βάζουν τέλος στη δράση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τριών από τα μέλη της σπείρας μετά από συστηματικές έρευνες.

Οι τρεις δράστες από τις 4 Ιουλίου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, είχαν «ανοίξει» 17 σπίτια αφαιρώντας συνολικά το ποσό των 117.050  ευρώ, και κοσμήματα ηλεκτρονικές συσκευές, και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας τουλάχιστον 198.000 ευρώ.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν σήμερα το πρωί δύο άτομα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμα μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια των ατόμων κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων :

  • 9 ρολόγια
  • 1 κονσόλα ασυρμάτου
  • 3 κινητά τηλέφωνα
  • το χρηματικό ποσό των ( 1.555 ) ευρώ
  • ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν είχε χορηγηθεί ιατρική συνταγή
  • 2 ΙΧΕ αυτοκίνητα ως μέσα τέλεσης εγκληματικής δραστηριότητας

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιστολική ψήφος: Στα χέρια των ψηφοφόρων ο φάκελος - Μπορούν να ψηφίσουν από σήμερα

Στα χέρια τους έχουν πολλοί ψηφοφόροι τον φάκελο με την επιστολική ψήφο για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι εταιρείες κούριερ έχουν ξεκινήσει τις παραδόσεις των ειδικών φακέλων...

Απεργία 21 Μαΐου: Ποιοι θα συμμετάσχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 21 Μαΐου αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ «ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβ...

Φόρτωση άρθρων...