Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Φωκά: Στα λευκά σύζυγος και κόρη -«Μπαμπά άσε τα ψόφια...», γράφει στο στεφάνι

Πολιτισμός

Τον Σπύρο Φωκά αποχαιρετούν, συγγενείς και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Πρώτες στην κηδεία του ηθοποιού έφτασαν η σύζυγός του Λίλιαν και η κόρη της, Κωνσταντίνα ντυμένες στα λευκά.

Ο σπουδαίος ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 86 ετών ταλαιπωρημένος με προβλήματα υγείας. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και στη συνέχεια η σορός του θα οδηγηθεί στη Ριτσώνα για αποτέφρωση εκφράζοντας την τελευταία επιθυμία του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας.

Η σύζυγός του, είχε περιγράψει τις τελευταίες στιγμές του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας ότι «έσβησε» μέσα στην αγκαλιά της: «Ο Σπύρος τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και είχε την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού» τόνισε η Λίλιαν Φωκά, μιλώντας τις προάλλες στο MEGA.

Όπως είπε η ίδια, ο Σπύρος Φωκάς πέθανε στην αγκαλιά της: «Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο».

Δείτε φωτογραφίες

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

kideia

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μυτιλήνη: Ο πρώτος άνθρωπος του Αιγαίου ηλικίας 150.000 ετών από το Λισβόρι της Λέσβου

Άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για τη Λέσβο και την προοπτική ανάπτυξης του τουρισμού της παρέχει πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου με την οποία δίνεται άδει...

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Μυστήριο καλύπτει μία ανακάλυψη αρχαιολόγων στην Ιερουσαλήμ. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν περισσότερο από μία δεκαετία τώρα, ένα μικροσκοπικό πήλινο κατασκεύασμα, με αποτύπωμα σφραγ...

Φόρτωση άρθρων...