Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Αλέξη Κούγια (Photos)

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών προσήλθε το μεσημέρι ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης σε βάρος της συντρόφου του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής για ξυλοδαρμό τον οποίο, όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, διέπραξε εις βάρος της το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιουνίου.

Το δικαστήριο του έδωσε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα.

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για κατηγορίες που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου. Απούσα από το δικαστήριο ήταν η φερομένη ως παθούσα. Το αίτημα αναβολής υπεβλήθη από την πλευρά της πολιτικής αγωγής προκειμένου να προσκομιστεί ιατροδικαστική εξέταση. Στο δικαστήριο εμφανίστηκε δικηγόρος απεσταλμένος της νομικής εκπροσώπησης της Βαρβάρας Κίρκη ως «άγγελος» (όπως είναι η νομική ορολογία) και μετέφερε μήνυμα της πολιτικής αγωγής, καθώς ο κ. Απόστολος Λύτρας που εκπροσωπεί την καταγγέλλουσα, βρίσκεται σε άλλη δίκη στο Εφετείο.

Στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Αλέξη Κούγια

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια ισχυρίζεται πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Αλέξη Κούγια

«Δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη και αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή του, είναι δοτικός», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ο δικηγόρος του κατηγορούμενου τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ακόμη τα εξής: «Μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...