Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Στα «λευκά» η Πάρνηθα: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια του 2023 (εικόνες)

Ελλάδα

Την ώρα λοιπόν που οι μετεωρολόγοι διαφωνούν για το εάν ο χιονιάς θα φέρει φαινόμενα ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα του λεκανοπεδίου της Αττικής, Πάρνηθα, αλλά και η Πεντέλη σήμερα το πρωί είδαν τα πρώτα χιόνια του 2023.

 

«Καμπανάκι» Τσατραφύλλια: Έρχονται δύσκολες εβδομάδες

Πάντως, ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι «τις επόμενες εβδομάδες υπάρχει έντονη κινητικότητα για χιόνια και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι επόμενες 2 εβδομάδες θα κυλίσουν με περισσότερο κρύο από τα φυσιολογικά επίπεδα , ενώ από την Κυριακή και για αρκετές ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα για χιόνια και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα. Η πτώση της θερμοκρασίας θα γίνει αισθητή από την Κυριακή ,όπου θα πνέουν και θυελλώδεις βοριάδες ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία την ίδια ημέρα τα χιόνια φαίνεται να πολιορκούν την Εύβοια και τα βόρεια προάστια της Αττική και σε χαμηλά υψόμετρα. Να τονίσω ότι η πρόγνωση για την Εύβοια και την Αττική παρουσιάζει μεγάλη ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ και ενδεχομένως να αλλάξει».

Από την πλευρά του και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης επιμένει για τον χιονιά , ενώ «βλέπει» χιονοπτώσεις ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

 

Δείτε εικόνες από τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα:

 

χιονια

 

 

χιονια

 

χιονια

 

 

χιονια

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...