Καλοκαιρινή εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής η Μπριζίτ Μακρόν για την ξενάγησή της στην Αρχαία Αγορά μαζί με τη σύζυγο του Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ.
Η σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν επέλεξε για την περίσταση ένα μίνι φόρεμα στο μπλε του κοβαλτίου (μπλε ρουά) με ακάλυπτους τους ώμους, το οποίο συνόδευσε με μαύρες εσπαντρίγιες.
Η ίδια εμφανίστηκε πολύ ευδιάθετη απαντώντας στα «bonjour» των δημοσιογράφων στέλνοντας τους και ένα φιλί.
Λίγο πριν εισέλθει στο χώρο της Αρχαίας Αγοράς για την ξενάγηση, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τις εντυπώσεις της στην Αθήνα, η κ.Μακρόν δήλωσε: «Θα μείνω εδώ, δεν φεύγω».
Κατά την είσοδό της, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου της δώρισε ένα χρυσό περιδέραιο με φύλλα ελιάς. Η Μπριζί Μακρόν το φόρεσε αμέσως, ευχαριστώντας την κ.Παυλοπούλου.
«Μου θυμίζει αρχαία Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την ελιά, αφού και στη συνάντησή της με την σύντροφο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, αποκάλυψε ότι έχει μία ελιά στο σπίτι της.
Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, με το γαλάζιο Louis Vuitton φόρεμά της ήταν κάτι παραπάνω από καταδεκτική αφού όχι μόνο χαιρετήθηκε με όσους έτυχε να συναντήσει στο δρόμο της, μέσα στα στενά της Πλάκας, αλλά και με μεγάλη χαρά έβγαζε selfies με τουρίστες που έκπληκτοι κάνοντας την βόλτας τους έπεσαν πάνω στην Μπριζίτ Μακρόν!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις