Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Stanford: Στην παγκόσμια επιστημονική ελίτ 12 καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Στην παγκόσμια επιστημονική ελίτ του 2% συμπεριλαμβάνονται 12 μέλη ΔΕΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τη λίστα, η οποία δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο Stanford.

Η λίστα συμπεριλαμβάνει τους κορυφαίους (top 2%) επιστήμονες του κόσμου στα γνωστικά τους αντικείμενα για το 2023. Διαμορφώνεται δε σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις των συγκεκριμένων επιστημόνων, οι οποίες αναφέρονται συχνότερα από άλλους συγγραφείς παγκοσμίως με βάση τυποποιημένους δείκτες ετεροαναφορών.

Σε αναγνώριση της ακαδημαϊκής τους αριστείας, τα 12 μέλη ΔΕΠ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκονται στη λίστα του Stanford είναι οι Καθηγητές: Σπινέλλης Διομήδης (Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας), Καρλής Δημήτρης (Τμήμα Στατιστικής), Ξεπαπαδέας Αναστάσιος (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών), Ταραντίλης Χρήστος (Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας), Κουτσόπουλος Ιορδάνης (Τμήμα Πληροφορικής), Καβουσανός Εμμανουήλ (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής), Γκρίτζαλης Δημήτριος (Τμήμα Πληροφορικής), Σύρης Βασίλειος (Τμήμα Πληροφορικής), Τουμπής Σταύρος (Τμήμα Πληροφορικής), Πολύζος Γεώργιος (Τμήμα Πληροφορικής), Λάππας Θεόδωρος (Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας) και Καλογεράκη Βάνα (Τμήμα Πληροφορικής).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα στοιχεία για το αγοράκι που ξέχασαν πάνω από 6 ώρες σε σχολικό – «Έβγαλε ένα βιβλίο και διάβαζε μέχρι να το βρουν»

Για πάνω από 6 ώρες παρέμενε ξεχασμένο ένα αγοράκι μόλις πέντε ετών σε σχολικό λεωφορείο στην Κηφισιά τη Δευτέρα 13/5. Το τι ακριβώς συνέβη περιέγραψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέω...

Κυψέλη: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ που χτυπούσε διαδοχικά σταθμευμένα οχήματα (βίντεο)

Τρελή πορεία ακολούθησε ο μεθυσμένος οδηγός ενός τζιπ μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να μπει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κεφαλληνίας στην...

Φόρτωση άρθρων...