Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Θλίψη: Δεν παρέστη κανείς συγγενής ή φίλος στην εκταφή του Στάθη Ψάλτη

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, και στο κοιμητήριο Ζωγράφου έγινε η εκταφή, ωστόσο εκεί δεν βρέθηκε κανένας συγγενής του.

 

Σύμφωνα με το ποστ στη σελίδα «Μένουμε Ζωγράφου», που συνοδεύεται με δύο φωτογραφίες από τον τάφο του Στάθη Ψάλτη, η μία πριν από το σπάσιμο των μαρμάρων και η δεύτερη μετά, «σήμερα έγινε και η εκταφή του αγαπημένου μας Στάθη, δυστυχώς "υπηρεσιακά". Ουδείς ενδιαφέρθηκε, ουδείς ασχολήθηκε. Κρίμα, γιατί τελικά από λόγια είμαστε πλούσιοι, αλλά από έργα φτωχοί και ανάξιοι... Αναπαυμένος να είναι. Ο Δήμος Ζωγράφου παραχώρησε θέση στο οστεοφυλάκιο Τιμής ένεκεν».

 

psaltis

 

Το κείμενο αυτό αναδημοσίευσε η Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά σε δική της ανάρτηση στο Facebook: «Ντροπή… Είχα ενημερώσει να πληρώσω εγώ την εκταφή και να αναλάβω τα οστά. Και ο δήμαρχος μου υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να τον βγάλει κανείς. Ντροπή και αίσχος».

 

psaltis

 

Λίγη ώρα αργότερα η ανάρτηση αυτή κατέβηκε και η Μαίρη Μπάρκουλη επανήλθε με νέα, στην οποία αναφέρει πως μίλησε με τον δήμαρχο και έμαθε γιατί αποφασίστηκε η εκταφή του Στάθη Ψάλτη.

«Μόλις μίλησα με τον δήμαρχο, ο οποίος μου εξήγησε ότι ύστερα από άκαρπες προσπάθειες να βρουν τους συγγενείς του, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την εκταφή. Όλα έγιναν όπως έπρεπε και θα επικοινωνήσω με τον αντιδήμαρχο για τα οστά και την φροντίδα τους που ζήτησα να το κάνω όπως πρέπει», αναφέρει η ανάρτηση.

 

psaltis

 

Κι ενώ η είδηση κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, η Καίτη Φίνου σε ανάρτησή της στο Facebook έκανε γνωστό πως η μοναχοκόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία δεν ειδοποιήθηκε από κανέναν. «Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς» έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη:

 

Σταθάκο μου…… Κανείς δεν σε ξέχασε απ'όλους όσους σ'αγάπησαν πραγματικά. Έγιναν πράγματα εν αγνοία πολλών και περισσότερο των συγγενών εξ'αίματος -να σημειώσω δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ για την εκταφή-…..η κόρη του Μαρία Ψάλτη το έμαθε πριν λίγες ώρες από τα τηλέφωνα που της έκαναν φίλοι της. Είναι θυμωμένη, λυπημένη, εξοργισμένη για όσα λέγονται γιατί δεν την ειδοποίησε ποτέ και κανείς. Δεν θα τον άφηνε ποτέ τον πατέρα της "μόνο του"……. Ευχαριστεί την Κα Μπαρκουλη που το γνωστοποίησε! όλα θα διευθετηθούν όπως πρέπει να γίνει, για την ψυχή του…. Ευχαριστεί και το ΣΕΗ και την Αννα Φόνσου για πράγματα που θα μάθετε από τα κανάλια μάλλον, που διψούν για τέτοιες ειδήσεις……

 

κηδεια

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στο «Καρφί»: Ρήξη Νο2 στον ΣΥΡΙΖΑ

Μη χάσετε το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 το αποκαλυπτικό «ΚΑΡΦΙ» που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Διαβάστε: Ο ΤΣΙΠΡ...

ANIMALL: Το νέο εξειδικευμένο περιοδικό για τους σκύλους και τις γάτες το Σάββατο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 18 Μαΐου το πλέον εξειδικευμένο περιοδικό για τους πολυτιμότερους συντρόφους μας, σε πολυτελή έκδοση, μαζί με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Το νέο περ...

Φόρτωση άρθρων...