Δευτέρα
12 Ιανουαρίου 2026

Στέφανος Χίος: Νέο βίντεο δείχνει και τρίτο συνεργό

Ελλάδα
Ένα τρίτο βίντεο από την επίθεση κατά του Στέφανου Χίου, το οποίο κατέγραψε μια άλλη κάμερα ασφαλείας, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το makeleio φαίνεται ότι στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε και τρίτος δράστης, ο οποίος είχε αναλάβει ρόλο «τσιλιαδόρου».

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο βίντεο που δημοσιεύθηκε, εμφανίζεται η μηχανή με τους δύο δράστες να φθάνει κοντά στο σημείο της επίθεσης και αφού σβήσει τα φώτα της, να αποβιβάζεται ο συνοδηγός της.

Ακολούθως ο δράστης τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου και τον πυροβολεί. Το θύμα ανοίγει την πόρτα και κυνηγά τον δράστη, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει και τελικά επιβιβάζεται στη μηχανή του συνεργού του και εξαφανίζονται.

https://www.youtube.com/watch?v=caOBwuqFpqk&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διπλό ραντεβού Μητσοτάκη – αγροτών την Τρίτη στο Μαξίμου - «Ναι» της κυβέρνησης στις δύο συναντήσεις που ζήτησαν τα μπλόκα

O υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας, ζήτησε από τους εκπροσώπους των μπλόκων να καταθέσουν δύο λίστες συμμετεχόντων, έως 20 άτομα η καθεμία

Τι προκάλεσε τους θυελλώδεις ανέμους που σάρωσαν την Αλεξανδρούπολη – Τα καθοδικά ρεύματα καταιγίδας και γιατί δεν μπορούσαν να προβλεφθούν

Απαντήσεις για το χθεσινό (10/01) πρωτοφανές φαινόμενο που έπληξε την Αλεξανδρούπολη, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με θυελλώδεις ανέμους, προκαλώντας μεγάλες ζημιές και καταστροφές, ...

Φόρτωση άρθρων...