Στις φυλακές του Κορυδαλλού οδηγήθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία την Κυριακή απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στην ανακρίτρια Πάτρας. Έπειτα από την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα.
Η 25χρονη που έχει ομολογήσει τις δολοφονίες τεσσάρων παιδιών αποχώρησε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λίγο πριν τις 11:30 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταφερθεί στην ίδια πτέρυγα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη μητέρα του 3χρονου Άγγελου, σε μια πτέρυγα όπου συγκεντρώνονται κρατούμενες που κατηγορούνται για παρόμοια εγκλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κελί της Ειρήνης Μουρτζούκου είναι δίπλα από εκείνο της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Κατά την έξοδό της από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής η Ειρήνη Μουρτζούκου αποδοκιμάστηκε από άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο. «Να πεθάνει εκεί μέσα», ακούστηκε να φωνάζει μια γυναίκα λίγο πριν η 25χρονη μπει στο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ με κατεύθυνση τις φυλακές Κορυδαλλού.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ομολόγησε πως σκότωσε τα δύο της παιδιά, ακόμη ένα βρέφος, παιδί φίλης της, καθώς και την 1,5 έτους αδελφή της, το 2014, Αντιθέτως, για τον θάνατο του βρέφους Παναγιωτάκη, τον Αύγουστο του 2024, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή.







Αχαρνές: Συνελήφθησαν ένοπλοι που πήγαν να ληστέψουν κατάστημα τυχερών παιγνίων
Τι άλλο θα ακούσουμε - Τρίκαλα: Συνελήφθη 67χρονος για ασέλγεια σε βάρος της 91χρονης μητέρας του!
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις