Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Στη φυλακή ο 45χρονος που απειλούσε με καραμπίνα στην Πάτρα

Ελλάδα

Στη φυλακή οδηγήθηκε  ο 45χρονος,  ο οποίος απειλούσε με όπλο αστυνομικούς επί ώρες στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, κοντά στο νότιο πάρκο,  έχοντας μαζί του και μία φιάλη υγραερίου.

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης του επεισοδίου, πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας Πατρών, για την απόδοση κατηγοριών και στη συνέχεια δικάστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο άνδρας, που απειλούσε για πάνω από έξι ώρες τους αστυνομικούς και σκόρπισε τον τρόμο στην Πάτρα, αντιμετώπισε τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας, της απειλής και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Η τελευταία κατηγορία τού αποδόθηκε μετά την επίθεση που έκανε εναντίον του Διοικητή της Ασφάλειας Πατρών, με τον οποίο έδωσε μάχη σώμα με σώμα, στην προσπάθεια του αστυνομικού στελέχους να τον αφοπλίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο ίδιος υποστήριξε τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στο ακροατήριο ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια και ότι δεν έχει γίνει δεκτός από τους γιατρούς για τη θεραπεία του.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους δικαστές που αποφάσισαν την επιβολή ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών και δύο μηνών.

Μάλιστα, η υπεράσπιση του 45χρονου κατέθεσε αίτημα αναστολής της ποινής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλλιος, Αχίλλειος Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα Βαλεντίνη, Βαλεντίνα, Ντίνα Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα,...

Φόρτωση άρθρων...