Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού – Αναβλήθηκε το χειρουργείο της συζύγου του

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού με τη Ferrari του στη Βούλα. Ο αδελφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την είχε παραλάβει λίγη ώρα πριν συμβεί το μοιραίο, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγός του, η οποία νοσηλεύεται.

Η κηδεία του Τζώρτζη θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο. Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου, Μίλτος Ατζάμογλου, ο οποίος είναι στενός φίλος της οικογένειας, είπε σύμφωνα με το STAR, ότι «η σύζυγος του Τζώρτζη έχει σπασμένα τα πόδια της και αιμάτωμα στους πνεύμονες. Αν και είχε προγραμματιστεί να γίνει χειρουργείο σήμερα τελικά αναβλήθηκε γιατί έχει χαμηλό δείκτη αιματοκρίτη».

Σύμφωνα με τον Μίλτο Ατζάμογλου, φαίνεται όλα να είναι υπό έλεγχο, ενώ μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε κλινική στη Γλυφάδα».

Με εγκαύματα στα χέρια ο άνθρωπος που τον απεγκλώβισε 

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον άνθρωπο που απεγκλώβισε νεκρό τον αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού. 

Ο άνδρας υπέστη εγκαύματα στα χέρια του, καθώς, όπως περιέγραψε ο παρουσιαστής, η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ήταν πολύ μεγάλη και αδυνατούσε να πατήσει το κουμπί ώστε να βγάλει την ασφάλεια της ζώνης, που φορούσε ο οδηγός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του και οι δύο επιβάτες φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας. Ο 45χρονος επιχειρηματίας, που μόλις είχε αγοράσει τη Ferrari, κινείτο με το πολυτελές αυτοκίνητο από τη Γλυφάδα προς τη Βουλιαγμένη, όπου είναι το σπίτι του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Φόρτωση άρθρων...