Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Στη Μύκονο ο «Όσλο» από το La Casa De Papel

Ελλάδα

Έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του «Όσλο», στη δημοφιλή σειρά του Netflix, La Casa De Papel.

Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Γκαρθία Ρούιζ. Ο 48χρονος ηθοποιός και πρώην αθλητής του body building επέλεξε τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Ισπανός πρωταγωνιστής με το μακρύ μούσι και το χαρακτηριστικό κούρεμα βρέθηκε στις παραλίες και τα beach bar του νησιού και διασκέδασε με την ψυχή του.

Πολλοί μάλιστα, ήταν αυτοί που τον αναγνώρισαν και ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι. Ήταν πολύ φιλικός και έβγαλε αρκετές φωτογραφίες ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε στην κονσόλα του dj, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του μαγαζιού.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv εξασφάλισε ένα βίντεο από τη νυχτερινή του έξοδο στο νησί.

Δείτε το βίντεο

Ο «Όσλο» είναι μόνο ένας από τους δεκάδες διάσημους που «ψήφισαν» φέτος Ελλάδα για να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του χειμώνα.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ επέλεξε την Μύκονο και τη Σαντορίνη, o Τζέιμς Φράνκο πήγε και αυτός το νησί των ανέμων ενώ το ίδιο έκανε και ο Πολ ΜακΚάρντεϊ.

Επίσης, τα καταγάλανα νερά της Πάρου προτίμησαν οι Μόνικα Μπελούτσι και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Τέλος, η Κιάρα Φεράνι επισκέφθηκε την Ύδρα και η Εύα Μέντες την Αντίπαρο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυψέλη: «Το κεφάλι μου είχε γεμίσει με αίμα όλο το πάτωμα», είπε ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στο σχολείο

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο 18χρονος μαθητής από τη Νιγηρία, ο οποίος δέχθηκε επίθεση μέσα στο σχολείο του στην Κυψέλη από έναν 19χρονο Γεωργιανό. Ο θύτης οδηγήθηκε στον εισαγγ...

Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη, αλλά έρχεται νέο κύμα από Κυριακή - 30άρια από Δευτέρα

Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και ζέστης επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να ξεκινήσει να υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Σ...

Φόρτωση άρθρων...