Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Στην ανακρίτρια οι πέντε συλληφθέντες για τους βιασμούς της 12χρονης - Έρχονται νέες συλλήψεις

Ελλάδα

Στην ανακρίτρια οδηγούνται σήμερα οι πέντε συλληφθέντες, των οποίων τα στοιχεία αναμένεται από ώρα σε ώρα να δοθούν στη δημοσιότητα. Οι πέντε συλληφθέντες είναι από 23 έως 65 ετών, ενώ την προσοχή τραβά η περίπτωση του 65χρονου δερματολόγου, που φέρεται να έχει βιάσει το κορίτσι τουλάχιστον 3 φορές.

Η κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις αρχές φαίνεται πως δρομολόγησε εξελίξεις ενώ φαίνεται πως έρχονται ακόμα τουλάχιστον έξι συλλήψεις αντρών που βίαζαν το κορίτσι.

Η λίστα των επικείμενων συλλήψεων

Επιστήμονες, επιχειρηματίες, καταστηματάρχες, υπάλληλοι, εργάτες, Έλληνες και αλλοδαποί, συγκαταλέγονται στα 12 ονόματα βιαστών της, που έδωσε η 12χρονη από τα Σεπόλια στην ανακρίτρια το περασμένο Σάββατο.

Βάσει αυτής της νέας κατάθεσής της η 12χρονη, που κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αναγνωρίσει και άλλους δράστες που προέκυψαν από την ψηφιακή ανάλυση, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας, επαφών από τα τηλέφωνα του Ηλία Μίχου, αλλά και μέσω της διαδικτυακής ιστοσελίδας γνωριμιών Blindchat, εκδόθηκαν την περασμένη Τρίτη πέντε εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελέστηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων το ίδιο βράδυ. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο 65χρονος ιατρός-δερματολόγος από τα Σεπόλια, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την κατάθεσή της, την είχε βιάσει περίπου δέκα φορές, έναντι ποσού 50 ευρώ την κάθε φορά, χρήματα τα οποία πήγαιναν στον Μίχο.

Όμως εκτός από αυτούς τους πέντε που συνελήφθησαν, η 12χρονη έδωσε ακριβή στοιχεία και για άλλους επτά βιαστές της, οι οποίοι αναμένεται είτε να συλληφθούν είτε να κληθούν για κατάθεση στην ανακρίτρια τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η 12χρονη έδωσε λεπτομερέστατες περιγραφές για τα νέα αυτά πρόσωπα, ονόματα, διευθύνσεις, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση του καθενός, αλλά και το πόσες φορές την βίασε ο καθένας, σε ραντεβού που έκλεινε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Φόρτωση άρθρων...