Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Στην πρώτη γραμμή της Δυτικής Αθήνας ο υποψήφιος βουλευτής της "Ελληνικής Λύσης" Άρης Σπίνος

Με τον εκλογικό πυρήνα της «Ελλνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος» στον δήμο Πετρούπολης βρέθηκε πριν λίγες μέρες, σε μια ακόμη συγκέντρωση φίλων του σε ταβέρνα της περιοχής, ο υποψήφιος Βουλευτής στην Δυτική Αθήνα, δημοσιογράφος Άρης Σπίνος.

Έχουμε επισημάνει και άλλη φορά, αφού παρακολουθούμε από κοντά όλες τις δημόσιες προεκλογικές εκστρατείες των υποψηφίων από όλα τα κόμματα, ότι ο γνωστός δημοσιογράφος κινείται σε ρυθμό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους εν ενεργεία Βουλευτές. Ο δήμος Πετρούπολης είναι μια εκλογική περιοχή που δεν θα περίμενε κάποιος ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί «πυρήνας 100 ανθρώπων» φίλων και ψηφοφόρων της «Ελληνικής Λύσης» γύρω από την υποψηφιότητα του Άρη Σπίινου. Από ότι μπορούμε να μετρήσουμε από την δραστηριότητα του μέχρι σήμερα αυτή είναι η 13η συνάντηση - φίλων στους 8 δήμους της Δυτικής Αθήνας.

Με αυτά τα δεδομένα είναι προφανές πέρα πάσις αμφιβολίας ότι η βουλευτική έδρα σε αυτή την εκλογική περιφέρεια με την «Ελληνική Λύση - Κυριάκος Βελόπουλος»  έχει πλέον ονοματεπώνυμο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συμβουλές από την Πυροσβεστική για την Ανάσταση: «Οι λαμπάδες και τα κεριά απαιτούν προσοχή» (Bίντεο)

Αναλυτικές οδηγίες για την αποφυγή ατυχημάτων με λαμπάδες και κεριά ενόψει Ανάστασης εξέδωσε η Πυροσβεστική. Οι πυροσβεστικές Αρχές σε ένα σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε στο «Χ» ...

Φόρτωση άρθρων...