Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με την μητέρα της Καρολάιν Κράουτς

Στις Φιλιππίνες βρίσκονται η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία. 

Οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς με αυτήν την απόφαση δείχνουν πως θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper. 

Προτεραιότητα για την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν είναι να μεγαλώσει η δύο ετών Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στην Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Ακόμα, σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού, ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ό,τι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την μικρή Λυδία.

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει ότι οι γονείς του 34χρονου συζυγοκτόνου μπορούν να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, 10:00 με 14:00, αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr η Σούζαν Κράουτς μαζί με την Λυδία από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στη Μανίλα στις Φιλιππίνες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φόρτωση άρθρων...