Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Στις φλόγες τρία αυτοκίνητα σε Αθήνα, Ίλιον και Μενίδι

Ελλάδα

Στις φλόγες σε διάστημα 42 λεπτών τυλίχτηκαν τρία αυτοκίνητα σε Μενίδι, Ίλιον και Αθήνα με τις αρχές να κάνουν λόγο για εμπρηστικές ενέργειες.

Στις 03:48 άγνωστοι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Παραμυθίας & Μικάλης στην Αθήνα. Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα που έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Στις 3:15 εκδηλώθηκε φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στην συμβολή των οδών Σωκράτους και Αγίου Γεωργίου στο Μενίδι, που γρήγορα επεκτάθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο υπέστη υλικές ζημιές.

Η αρχή των εμπρησμών έγινε στις 3:06 όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην οδό Ηλέκτρας Αποστόλου 42 στο Ίλιον, με έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα να μεταβαίνουν στο συμβάν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

ΓΣΕΕ: Ανακοίνωσε γενική απεργία στις 17 Απριλίου

Απόφαση για διεξαγωγή γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου έλαβε η ΓΣEΕ όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο για αύξηση του κατώτατ...

Φόρτωση άρθρων...