Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Στο «μικροσκόπιο» έρανος για παιδί – Πλαστά τα στοιχεία που παρουσιάζει η μητέρα

Ελλάδα

Δραματικές εκκλήσεις για το 4χρονο παιδί της που έπρεπε να χειρουργηθεί στο εξωτερικό, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο μάτι, απηύθυνε μια μητέρα στα ΜΜΕ.

«Πόσα χρήματα έχετε συγκεντρώσει; Είναι μικρότερο το ποσό, από αυτό που πρέπει να συγκεντρώσουμε. Ε, δεν θυμάσαι; 155 χιλιάδες είναι, εσείς πόσο περίπου έχετε συγκεντρώσει; ε, περίπου τα μισά», δήλωσε η μητέρα του μικρού παιδιού.

Διοργανώθηκαν ακόμη και αθλητικά events για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα για τη σωτηρία του παιδιού. Ενός παιδιού που, όπως αποκάλυψε το «Live News» στο MEGA, δεν αποδεικνύεται ότι υπάρχει.

«Ούτε εγώ, ούτε κάποιος συνάδελφος ογκολόγος ή νευροχειρουργός μου έχει αναφέρει ότι έχει έρθει οπουδήποτε αυτό το παιδί, στα εξωτερικά ιατρεία ή στα χειρουργεία για να μας αναφέρει το πρόβλημά του. Όχι, ποτέ», ανέφερε ο υπεύθυνος νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Δημήτρης Παναγόπουλος.

Η μητέρα του τετράχρονου επέδειξε ένα έγγραφο του νοσοκομείου «Παίδων Αγία Σοφία», με την διάγνωση. Σύμφωνα με τους γιατρούς το νοσοκομείου, το ΑΜΚΑ δεν αντιστοιχεί στο όνομα του παιδιού που αναγράφεται και ότι το πρόβλημα υγείας δεν αποτυπώνεται στο έγγραφο με τη σωστή ιατρική ορολογία και μια σειρά από στοιχεία υπαλλήλων και σφραγίδες είτε δεν υπάρχουν είτε πλαστογραφήθηκαν.

Σε παλαιότερη επικοινωνία της με την εκπομπή «Live News», η μητέρα του 4χρονου επικαλείτο γνωμάτευση γιατρού του νοσοκομείου «Παίδων», λέγοντας πως εκείνος την παρέπεμψε σε Νοσοκομείο της Γερμανίας.

«Αυτό πρέπει αμέσως, πριν αλλάξει ο χρόνος, να έχουμε προχωρήσει στη χειρουργική επέμβαση. Με έχουν παραπέμψει στο νοσοκομείο στη Γερμανία. Ο κύριος Μανωλάκος, η ομάδα του. Έχουμε μαζέψει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, είναι γύρω στις 20 χιλιάδες που μας λείπουν ακόμα. Είναι γύρω στις 150 (χιλιάδες)», είχε δηλώσει η μητέρα του 4χρονου παιδιού στο LIVE NEWS.

Υπάρχει συνάδελφος Μανωλάκος. Μιλήσαμε μαζί σήμερα το πρωί. Ο άνθρωπος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει εξετάσει το παιδί. Ότι έχει δει το παιδί», συνέχισε ο κ. Παναγόπουλος σχολιάζοντας την αναφορά της μητέρας σε συγκεκριμένο ιατρό.

Τα στοιχεία και οι πλαστογραφίες που διαπιστώνουν οι γιατροί βάζουν σε σκέψεις, μια σειρά από οργανισμούς και ιδιώτες που κατέθεσαν χρήματα να περιμένουν να μάθουν όλη την αλήθεια.

Αν έδωσαν χρήματα για να σωθεί ένα μικρό παιδί ή αν χωρίς να μπορούν να το φανταστούν παγιδεύτηκαν και έπεσαν θύματα απάτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φόρτωση άρθρων...