Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Στον ανακριτή η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Ελλάδα

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί με συνοδεία δικηγόρου η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου θα καταθέσει στον ανακριτή για τους θανάτους τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου για πρώτη φορά χωρίς τη μητέρα της και το σύντροφο της μητέρας της καλείται να καταθέσει όσα γνωρίζει, καθώς ήταν το μόνο πρόσωπο που βρισκόταν μαζί με την κατηγορούμενη μητέρα στο σπίτι το βράδυ που έχασε τη ζωή της η μικρή Ίριδα.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1 βρέθηκε στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων και κατέγραψε την είσοδό της στον ανακριτή. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Σε δίκη η Ρούλα Πισπιρίγκου για δολοφονία της Τζωρτζίνας

Υπενθυμίζεται ότι με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποφάσισε την παραπομπή στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Οι δικαστές Γεώργιος Κασίμης, πρόεδρος Πλημμελειοδικών, Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος και Θεοδώρα Τραϊανίδου, πλημμελειοδίκες, παραπέμπουν σε δίκη την 33χρονη κατηγορούμενη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει τον έλεγχο

Επεισοδιακά εξελίχθηκε καταδίωξη αυτοκινήτου που οδηγούσε 46χρονος στη Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει δεν δίστασε να πέσει πάνω σε περιπολικό της Αστυνομίας, χωρίς πά...

Φόρτωση άρθρων...