Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Στους δρόμους οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων - Διαμαρτύρονται για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα

Κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι για τα υπέρογκα, όπως λένε, τέλη κυκλοφορίας, που καλούνται να πληρώσουν.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου παρέταξαν τα τουριστικά λεωφορεία κατά μήκος της λεωφόρου Κ. Καραμανλή και έξω από γνωστό Εμπορικό Κέντρο και διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι καλούνται να πληρώσουν διπλάσια τέλη κυκλοφορίας συγκριτικά με εκείνα των υπεραστικών λεωφορείων.

Το κύριο αίτημά τους από την κυβέρνηση είναι να τηρήσει την προεκλογική της δέσμευση για εξίσωση των τελών κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων με εκείνα των υπεραστικών λεωφορείων και η μείωση κατά 50% που ίσχυσε λόγω πανδημίας για δύο χρόνια, να παγιωθεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο από την επίθεση του πρώην συζύγου της 40χρονης μια εβδομάδα πριν από την δολοφονία της

Σοκ προκαλεί το νέο βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγεται ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, μία εβ...

Φόρτωση άρθρων...