Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Στυλιανίδης: Αποφύγετε τις μη απαραίτητες μετακινήσεις - Έρχεται επικίνδυνη κακοκαιρία

Ελλάδα

Η κακοκαιρία Φίλιππος θα ενταθεί από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου από τη Μακεδονία και θα «κατέβει» προς τη βορειοδυτική Στερεά, την Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, όπως τόνισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην Αττική λόγω και του μεγάλου πληθυσμού της. Υπάρχει πιθανότητα χιονόστρωσης και στο κέντρο της Αθήνας, επισήμανε ο υπουργός.

Ισχυρή σύσταση να μη γίνονται άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαίτερα σε Αττική, Εύβοια, Φθιώτιδα, Βοιωτία, κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο απευθύνει το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Αν οι πολίτες μετακινηθούν, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να ξέρουν πώς να τις τοποθετούν, τόνισε ο υπουργός.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος Στυλιανίδης πρόσθεσε ότι από νωρίς αύριο το πρωί θα απαγορευθεί η είσοδος των βαρέων οχημάτων στην Αττική Οδό, καθώς και σε τμήματα της Νέας Οδού.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν από τις οικείες Διευθύνσεις Τροχαίας και τους παραχωρησιούχους διαχείρισης του οδικού δικτύου. Θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις για το συγκεκριμένο θέμα, όπως και για τη λειτουργία των ΜΜΜ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...