Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Συγκίνησε ο θάνατος της Έμμας - 1.000 πολίτες έγιναν δωρητές οργάνων

Το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε η οικογένεια της 21χρονης Έμμας δεν άφησε ασυγκίνητη την ελληνική κοινωνία.

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, δώρισαν τα όργανά της όπως επιθυμούσε και η ίδια. Τη σπουδαία αυτή πράξη ακολούθησαν όπως φαίνεται κι άλλοι πολίτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, το διάστημα 23 με 26 Νοεμβρίου παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα στην ιστοσελίδα του εθνικού οργανισμού μεταμοσχεύσεων με τους πολίτες να αναζητούν πληροφορίες για τη δωρεά οργάνων.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι 1.000 πολίτες εγγράφηκαν στο Εθνικό Μητρώο Δωρεάς Οργάνων και Ιστών του Οργανισμού. Σημειώνεται επίσης πως πριν το θάνατο της Έμμας οι εγγεγραμμένοι στο σύστημα ήταν 16.000 και μετά το τραγικό συμβάν παρουσίασαν αύξηση κατά 6%.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας -Την Τρίτη στην επιτροπή της Βουλής

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Απριλίου, εισάγεται προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικ...

Φόρτωση άρθρων...