Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει ο αδελφός της 77χρονης που «έσβησε» μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα - «Είδα τηλεόραση, κατάλαβα ότι ήταν στο σπίτι»

Τραγικό θάνατο βρήκε 77χρονη στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή -Ξέσπασε φωτιά και δεν πρόλαβε να βγει

Ελλάδα

Συγκλονίζει ο αδελφός της 77χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αγία Παρασκευή, από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της, στον τέταρτο όροφο.

«Είχε πάει εκκλησία, εξομολογήθηκε, κοινώνησε και είναι στον παράδεισο» είπε ο αδελφός της, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς την έχασε με τόσο τραγικό τρόπο ανήμερα του Πάσχα.

«Είδα στην τηλεόραση και κατάλαβα ότι είναι το σπίτι της αδελφής μου, από εκεί και πέρα, πήρα την Πυροσβεστική και έφτασα σχεδόν αμέσως εδώ» πρόσθεσε και είπε ότι η άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της.

Η γυναίκα, που ήταν συνταξιούχος καθηγήτρια, βρήκε τραγικό θάνατο από φωτιά που ξέσπασε στο σαλόνι και επεκτάθηκε γρήγορα στα άλλα δωμάτια. Η 77χρονη βρέθηκε στην κουζίνα, χωρίς τις αισθήσεις της, αφού δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τις φλόγες.

Ο συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, όταν γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, και στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατάφεραν γρήγορα να ελέγξουν την πυρκαγιά, πριν επεκταθεί στα άλλα σπίτια, αλλά η γυναίκα δεν μπόρεσε να ξεφύγει και πνίγηκε στους καπνούς, πριν βρεθεί απανθρακωμένη από την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η άτυχη ηλικιωμένη κάθε χρόνο πήγαινε για τον εορτασμό του Πάσχα στον αδελφό της, ωστόσο, φέτος εξαιτίας της επιβαρυμένης υγείας της, έμεινε στο διαμέρισμά της.

Οι Αρχές εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων η φωτιά να ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα ή από βραχυκύκλωμα. 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ηλεία: Πέθανε 66χρονος που εισέπνευσε φυτοφάρμακο κατά διάρκεια ραντίσματος στη Γαστούνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη στην Ηλεία μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την κ...

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη Ενκελέιντα - «Υπέμενε και έχασε τη ζωή της»

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παι...

Φόρτωση άρθρων...