Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Έκανε το παιδί μας άγγελο επειδή δεν πέρασε από διάβαση»

Ελλάδα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα για τον άδικο χαμό της 21χρονης φοιτήτριας που τα ξημερώματα της Τρίτης παρασύρθηκε από 26χρονο οδηγό, με αποτέλεσμα να καταλήξει το πρωί της Κυριακής.

Ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής οδηγείται το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή μαζί με την 19χρονη φίλη του και συνοδηγό στο όχημα που οδήγησε στον θάνατο την άτυχη Εμμανουέλα. Η φοιτήτρια πάλευε σε κρίσιμη εδώ και έξι ημέρες για τη ζωή της, ωστόσο το πρωί της Κυριακής έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά της. 

«Ένας ασυνείδητος έκανε το παιδί μας άγγελο στον ουρανό, επειδή δεν πέρασε από διάβαση», είπε ο πατέρας της νεαρής στον ANT1. 

Μιλώντας για την απόφαση της οικογένειας να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, η μητέρα της 21χρονης είπε: «Η απόφασή μας ήταν μονόδρομος. Της ζήταγα τόσες μέρες να κάνει ένα θαύμα και να ξυπνήσει. Τελικά, έκανε ένα θαύμα, το δικό της θαύμα. Έτσι όπως το ήθελε αυτή, όχι όπως ίσως το ζήταγα εγώ».

«Ήλπιζαν σε ένα θαύμα, το οποίο δυστυχώς δεν έγινε. Ήταν και επιθυμία της εκλιπούσης. Ήθελε, σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι, να δώσει ζωή», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Νικόλαος Ρουσσόπουλος. 

 Στον ανακριτή τη Δευτέρα ο 26χρονος

Εν αναμονή της απολογίας του στον ανακριτή, ο 26χρονος κρατείται στην Διεύθυνση Αλλοδαπών καθώς δεν διαθέτει έγγραφα άδειας παραμονής, αλλά ούτε και δίπλωμα οδήγησης, όπως αποκαλύφθηκε μετά την κατάθεσή του.

Οι κατηγορίες που τον βάραιναν έως τώρα αφορούσαν σε ποινική δίωξη κακουργηματική χαρακτήρα και συγκεκριμένα για τις πράξεις της επικίνδυνης οδήγησης που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

Η 19χρονη συνοδηγός κατηγορείται, αντίστοιχα, για συνέργεια στα προαναφερθέντα αδικήματα, ενώ και εκείνη θα περάσει το πρωί της Δευτέρας το γραφείο του ανακριτή. Ωστόσο, η δίωξη των δύο αναμένεται να διαφοροποιηθεί μετά την είδηση του θανάτου της 21χρονης Εμμανουέλας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο οδηγός του οχήματος, λίγα 24ωρα μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε, εμφανίστηκε στο τμήμα όπου παραδόθηκε και αρχικά πήγε να ρίξει το φταίξιμο στη νεαρή.

«Η ατυχής νέα επέλεξε να διέλθει από ένα σημείο που δεν υπήρχε διάβαση, από την οδό Εγνατία βραδινές ώρες», δήλωνε ο δικηγόρος του 26χρονου, προκαλώντας την οργή της οικογένειας του θύματος. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Φόρτωση άρθρων...