Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Άλκη - Τα τελευταία λόγια που άκουσε από τον γιο του

Συγκλονιστικά είναι τα όσα είπε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού για την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον 19χρονο γιο του, πριν εκείνος πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή αποκάλυψε τα όσα έγραψε ο Άλκης Καμπανός στο τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξαν λίγο πριν από τη δολοφονία του. 

Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη συγκινούν για άλλη μια φορά με τα λόγια και το μεγαλείο ψυχής τους. Χθες δήλωσαν ότι αποδέχονται τη συγγνώμη των δολοφόνων του παιδιού τους.

O Άρης και η Μελίνα Καμπανού συγκλόνισαν ξανά, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του», λέει ο τραγικός πατέρας και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας.

«Στις 8.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber», αποκάλυψε ο Άρης Καμπανός. “Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω”, περιέγραψε. «Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσα από τον γιό μου” λέει ο πατέρας του Άλκη και δίνει συλλυπητήρια στα παιδιά που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους.

Η μητέρα του 19χρονου, βυθισμένη στο πένθος για τον χαμό του παιδιού της, δίνει «κουράγιο στις οικογένειες που κουβαλάνε βαρύτερο σταυρό από τον δικό μας».
«Αυθόρμητη η παρουσία μου στα κανάλια. Θέλω να βοηθήσω, ώστε ο γεγονός του χαμού του γιού μου να αποτελέσει στοιχείο ένωσης», ανέφερε ο Άρης Καμπανός για την οπαδική βία. 

«Όταν υπήρχαν εντάσεις και καβγάδες στο σπίτι, αυτός δρούσε πάντα πυροσβεστικά», αναφέρει ο πατέρας του 19χρονου.

Ο πατέρας του Άλκη παραδέχεται πως δεν ξέρει ακόμη πόσο έτοιμος είναι να παραστεί στο δικαστήριο και να ακούσει λεπτομέρειες για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του παιδιού του.

«Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού», αναφέρει και ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας προς τιμήν του Άλκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσαν 5χρονο αγόρι στο σπίτι και εξαφανίστηκαν – Συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά

Ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο η μητέρα και η γιαγιά του το κλείδωσαν και το άφησαν μόνο για τουλάχιστον δύο ώρες στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν αστυνομικοί που ερευνούσαν ά...

Δολοφονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» – Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Αμετανόητος δηλώνει ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε το πρωί μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης εντοπί...

Φόρτωση άρθρων...