Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», με αφορμή την μελέτη της ομάδας ΒΑΝ για μεγάλο σεισμό στην δυτική Ελλάδα, τόνισε ότι η προειδοποίηση από τον Άκη Τσελέντη που έφτασε στην επιτροπή ήταν ασαφής, καθώς περιελάμβανε την μισή Ελλάδα, ωστόσο, όπως είπε υπήρξε επικοινωνία με την ΓΓΠΠ για επικαιροποίηση των σχεδίων για την περιοχή.
Ο ίδιος δηλώνει ότι πρέπει να υπάρχει κοινωνική ευθύνη απέναντι στον κόσμο, ενώ χαρακτήρισε «εγκληματική ανευθυνότητα» τη δήλωση Τσελέντη και άλλες σχετικές δηλώσεις ότι πρόκειται να γίνει σεισμός πάνω από 6 Ρίχτερ σε δυο μήνες με τρεις μήνες.
«Η πολιτεία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο σεισμό, αλλά αυτός δεν ξέρουμε πότε θα έρθει», τόνισε ο Ευθύμης Λέκκας και ζήτησε από τους πολίτες να μην δίνουν βάση σε ανεύθυνες προγνώσεις.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις