Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Συλλαλητήριο αγροτών: Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Πανεπιστημίου. Όμως, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας και στην οδό Όθωνος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, όπου συγκεντρώθηκαν αγρότες που κατέφθασαν με τα τρακτέρ τους από τις 18:30. 

Αύριο στις 11 το πρωί θα αναχωρήσουν οι αγρότες από το κέντρο της Αθήνας για τα μπλόκα, ενώ θα διανυκτερεύσουν απόψε στο Σύνταγμα.

Η παραπάνω ρύθμιση θα ισχύει μέχρι αύριο το πρωί, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, ανάλογα με την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων, τονίζεται από την Αστυνομία.

Τέλος, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας υπάρχουν πληροφορίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...