Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Σύλληψη 30χρονου στη Θεσσαλονίκη - Είχε κρύψει 2,5 κιλά κοκαΐνης σε ταμπλό αυτοκινήτου

Ελλάδα

Περισσότερα από 2,5 κιλά κοκαΐνης, μαζί με ποσότητα κάνναβης, βρέθηκαν σε ταμπλό οχήματος που οδηγούσε 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στα διόδια Μαλγάρων ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Σε έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τρία δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 2 κιλών και 629 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε διαμέρισμα του σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: εννιά δέματα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 841 γραμμαρίων και διαφανής μεμβράνη που χρησιμοποιούσε για την τυποποίηση των ποσοτήτων κάνναβης.

Κατασχέθηκε, επίσης, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος κατά τη σύλληψή του.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, με την οποία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αττική Οδός: Κλείνουν οι έξοδοι Κάντζα και Κατεχάκη μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική Οδό από το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας μέχρι το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ειδικότερα: Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:0...

Φόρτωση άρθρων...