Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Σύλληψη για την απόπειρα βιασμού σε βάρος δημοσιογράφου στα Εξάρχεια

Ελλάδα

Ένα άτομο μαροκινής καταγωγής κατηγορούμενος για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος δημοσιογράφου στα Εξάρχεια συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης 3 Αυγούστου στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς άντρας φέρεται να επιτέθηκε στη δημοσιογράφο έξω από μία πολυκατοικία και να επιχείρησε να τη βιάσει. Η επίθεση είχε γίνει στις 14 Ιουλίου, όταν η 41χρονη δημοσιογράφος περπατούσε στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο κατηγορούμενος φαίνεται να την ακινητοποίησε με κεφαλοκλείδωμα, ενώ εκείνη είχε στα αυτιά ακουστικά και άκουγε μουσική. Στη συνέχεια, την έσυρε σε μία πυλωτή και προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα σώθηκε χάρη στις φωνές των κατοίκων της περιοχής που αντιλήφθηκαν την επίθεση.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον ταυτοποίησαν και τα ξημερώματα της Τετάρτης εντοπίστηκε να περιφέρεται στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα από άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Η Αστυνομία ερευνά επίσης μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο κατηγορούμενος είχε συνεργό που κρατούσε τσίλιες. Ο συνεργός του έγινε αντιληπτός από περίοικους και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...