Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Συμπληρωματική κατάθεση δίνει η 12χρονη – Έρευνα στο σπίτι της

Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στην Κολωνό. 

Έπειτα από το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της μητέρας και την προφυλάκιση του 53χρονου και του 42χρονου, η 12χρονη από κοινού με τα δύο αδέρφια της δίνει αυτή την στιγμή συμπληρωματική κατάθεση, καθώς έχουν προκύψει και νέα στοιχεία μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες  στην ανήλικη, προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιο απ’ αυτά τα άτομα και να επιβεβαιώσει ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στα Σεπόλια. Οι Αρχές αναζητούν ευρήματα που ενδεχομένως να αποκαλύπτουν στοιχεία για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αστυνομικοί έχουν ήδη έχουν κατασχέσει κινητά τηλέφωνα και usb που εκτιμάται ότι περιέχουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απεργία την 1η Μαΐου σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό

Απεργία αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς για την Τετάρτη 1η Μαΐου, συμμετέχοντας στο κάλεσμα της ΓΣΕΕ, λόγω του εορτασμού της Πρωτομαγιάς...

Ο Ιερώνυμος πήρε το... φραγγέλιο: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος

Μήνυμα συνεργασίας Εκκλησίας-Κράτους και αποδοκιμασίας των έμμεσων προτροπών του Κυριάκου Βελόπουλου για αποδοκιμασίες πιστών κατά πολιτικών το Πάσχα έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυ...

Φόρτωση άρθρων...