Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Συμπλοκή ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο - Τρεις συλλήψεις

Σε τρεις συλλήψεις ανηλίκων, δύο 15χρονων και ενός 14χρονου, προχώρησε η Αστυνομία μετά την άγρια συμπλοκή μέσα στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με τους politesoraiokastrou.gr, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, ελάχιστα μέτρα μακριά από την Καστροπολιτεία και μπροστά στα μάτια δεκάδων γονέων και παιδιών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι ανήλικοι συνεπλάκησαν με ξύλα, μπουνιές και κλωτσιές σκορπώντας τον πανικό. Πολλοί από τους νεαρούς δέχθηκαν χτυπήματα σε χέρια, πόδια και πρόσωπο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό και προσήγαγε στο Α.Τ. Ωραιοκάστρου 12 άτομα, ανάμεσά τους και πέντε ενήλικες. Πρόκειται για τους γονείς των ανηλίκων. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...