Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Χανίων: Βλάβη σε αμερικάνικο στρατιωτικό αεροσκάφος (Photos)

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο αεροδρόμιο των Χανίων. Το αεροδρόμιο τέθηκε εκτός λειτουργίας εξαιτίας ενός στρατιωτικού αεροσκάφους των ΗΠΑ που παρουσίασε βλάβη.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 15:00 όταν και όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης των Χανίων όταν ειδοποιήθηκαν για τεχνικό πρόβλημα το οποίο παρουσιάστηκε σε αεροσκάφος της αεροπορίας των ΗΠΑ.

Άμεσα δόθηκε εντολή να ανασταλούν οι προσγειώσεις και απογειώσεις άλλων αεροσκαφών, και επιπλέον για λόγους ασφαλείας, διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων στην ευθεία του δρόμου από τον Παζινό προς αεροδρόμιο. Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στην άκρη του διαδρόμου προσγείωσης και απογείωσης.

Το στρατιωτικό αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα και ακολούθησε η άρση των μέτρων έκτακτης ανάγκης. Η κίνηση των πολιτικών αεροσκαφών να γίνεται κανονικά όπως και η κίνηση των οχημάτων στον δρόμο.

Συναγερμός στο αεροδρόμιο Χανίων: Βλάβη σε στρατιωτικό αεροσκάφος
Συναγερμός στο αεροδρόμιο Χανίων: Βλάβη σε στρατιωτικό αεροσκάφος
Συναγερμός στο αεροδρόμιο Χανίων: Βλάβη σε στρατιωτικό αεροσκάφος

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...