Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Γκύζη: Συνελήφθη 65χρονη για συνέργεια σε παράνομη προώθηση μεταναστών

Ελλάδα

Στη σύλληψη μιας 65χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για παράνομη προώθηση παράτυπων μεταναστών στη χώρα προχώρησε η Αστυνομία. Η 65χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στου Γκύζη.

Σύμφωνα με οι πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ, η 65χρονη ημεδαπή μίσθωνε αυτοκίνητα και τα παρέδιδε σε συνεργούς της, προκειμένου εκείνοι να μεταβούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να παραλάβουν τους παράτυπους μετανάστες έναντι αμοιβής.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: 

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (2-8-2023) από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην περιοχή του Γκύζη, 65χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συνέργεια στην παράνομη προώθηση υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια, τελεσθείσα με κερδοσκοπία, κατά συρροή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, η 65χρονη μίσθωνε αυτοκίνητα από εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και τα παρέδιδε σε συνεργούς της, προκειμένου να μεταβούν στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να παραλάβουν υπηκόους τρίτων χωρών, τους οποίους μετέφεραν έναντι αμοιβής στο εσωτερικό την χώρας.

Σημειώνεται ότι απέφευγαν τη διέλευση από κεντρικές οδικές αρτηρίες, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δε συμμορφώνονταν στα σήματα των αστυνομικών για έλεγχο και προέβαιναν σε επικίνδυνους ελιγμούς. Σχετικό το από 12-4-2023 Δελτίο Τύπου (δεύτερη περίπτωση)».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Φόρτωση άρθρων...