Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 16χρονης - Κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων

Στη σύλληψη ενός 37χρονου ιερέα προχώρησε η Αστυνομία για τον βιασμό 16χρονης και για πορνογραφία ανηλίκων.

Ο 37χρονος ιερέας κατηγορείται ότι βίαζε από τις Αρχές του 2020 ανήλικο κορίτσι από το κατηχητικό. Ο ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών.

Το κορίτσι, έφθασε σε σημείο να βλέπει τον παπά και να λιποθυμάει από τον φόβο του και όταν οι γονείς του άρχισαν να ψάχνουν τι ακριβώς συμβαίνει «έσπασε» και με λυγμούς τους αποκάλυψε το μαρτύριο που βίωνε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο ιερέας λειτουργεί σε ναό στα Κάτω Πατήσια και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων παρακολουθούσαν εδώ και δέκα ημέρες τις κινήσεις του μετά την καταγγελία της μικρής και των γονέων της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί, πήγε στο κατηχητικό μετά από προτροπή της θείας του. 

Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη κατ΄εξακολούθηση πριν τρία χρόνια όταν το θύμα ήταν 14 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες. Φέρεται να ανήκε στο κατηχητικό ναού στην περιοχή των Κάτω Πατησίων. Τα καταγγελλόμενα, λάμβαναν χώρα και στον χώρο του κατηχητικού.

Το απόγευμα της Πέμπτης και μετά από ένταλμα σύλληψης, ο 37χρονος συνελήφθη για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πασαλιμάνι: Αυτός είναι ο άτυχος αστυνομικός που καταπλακώθηκε από οικοδομικά υλικά - Συμπλήρωνε μεροκάματο

Ένας 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήθελε να συμπληρώσει το μεροκάματο του δουλεύοντας σε φορτηγό, είναι ο νεκρός από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι το πρωί της Τρίτης. Σ...

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Τετάρτη στην Αθήνα λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων

Έκτακτα μέτρα τροχαίας θα ληφθούν αύριο, Τετάρτη από τις 09:30’ το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης εξαγγελθεισών απεργι...

Φόρτωση άρθρων...