Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Συνελήφθη ο Άραβας που εισέβαλε σε εκκλησία και άρχισε να φωνάζει

Ελλάδα

Συνελήφθη ο Άραβας ο οποίος εισέβαλε στην εκκλησία στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα και άρχισε να φωνάζει  μία φράση στα αραβικά.

Τη σύλληψή του έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Ο Άραβας που δημιούργησε πρόβλημα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα συνελήφθη. Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας», έγραψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο Twitter.

Ο άνδρας κατευθύνθηκε προς το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει ότι έχει σχέση με το Ισλάμ, επικαλούμενος λόγια από το Κοράνι.

Τότε δύο άνδρες από την εκκλησία πήγαν και τον απομάκρυναν από το σημείο. Παράλληλα ο ιερέας προσπάθησε να ηρεμήσει τους πιστούς, οι οποίοι θορυβήθηκαν και φοβήθηκαν.

Έπειτα από λίγο έφτασαν και αστυνομικοί στην εκκλησία, αλλά το περιστατικό είχε τελειώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πιθανόν να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στις 19:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το Άγιο Φως

Στα Ιεροσόλυμα μεταβαίνει σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως. Το 'Αγιο Φω...

Εύβοια: Συγκλονιστικές εικόνες από την ανεύρεση των 2 ανήλικων κοντά σε γκρεμό 200 μέτρων - Πώς βρέθηκαν μέσα στη νύχτα

Bρέθηκαν οι δύο ανήλικοι που είχαν χαθεί στην περιοχή ανάμεσα στα Μανίκια και την Βρύση αργά χθες το βράδυ μετά από άριστα συντονισμένη και γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής ...

Φαντασμαγορικό Πάσχα στην Κέρκυρα - Οι μελωδίες των φιλαρμονικών και το σπάσιμο των μπότηδων

Πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, κατέκλυσε την Κέρκυρα για το φετινό Πάσχα, γεμίζοντας ασφυκτικά τα σοκάκια και τις πλατείες του νησιού. Η θρησκευτική κατάνυξη κορυφώθηκε το ...

Φόρτωση άρθρων...