Δευτέρα
29 Δεκεμβρίου 2025

Συνελήφθη ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος από Πακιστανούς στη Νίκαια

Ελλάδα

Για ληστεία κατά συναυτουργία συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής ο αστυνομικός, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος από Πακιστανούς στη Νίκαια.

Η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε μεθοδικά και σε βάθος, και πριν από λίγη ώρα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού.

Όλα ξεκίνησαν, εχθές, όταν η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από πολίτη για φωνές μέσα από διαμέρισμα τις οποίες ο ίδιος απέδωσε σε διαρρήκτες.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο αρχικά δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών τους οποίος κατάφεραν να απωθήσουν ώστε στη συνέχεια να μπουν στο διαμέρισμα.

Μέσα σε αυτό βρήκαν έξι Πακιστανούς και τον ακινητοποιημένο και σε κακή κατάσταση αστυνομικό που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια μετέφεραν τους Πακιστανούς στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ ο 34χρονος συνάδελφός τους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, φέροντας τραύματα στο αυτί.

Στις προφορικές τους καταθέσεις, οι Πακιστανοί είπαν στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος αστυνομικός με τρία ακόμη άτομα εισέβαλαν μέσα στο διαμέρισμά τους και έδεσαν έξι από τους Πακιστανούς.

Στη συνέχεια, τους άρπαξαν χρήματα και καπνικά προϊόντα.

Όταν οι τρεις από τους τέσσερις δράστες έφυγαν, ο αστυνομικός έμεινε πίσω. Δεν αντελήφθη, όμως, ότι ένας από τους Πακιστανούς είχε καταφέρει και είχε λυθεί. Ο άνδρας αυτός του επιτέθηκε και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει ενώ στη συνέχεια έλυσε και τους υπόλοιπους Πακιστανούς και όλοι μαζί ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θα χιονίσει στην Αθήνα την Πρωτοχρονιά; Τι απαντούν τα διεθνή προγνωστικά μοντέλα

Σε τυπικά χειμωνιάτικα επίπεδα, χωρίς ακρότητες στα φαινόμενα, θα κυμανθεί ο καιρός την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν πλέον σαφή σύγκλιση. ...

Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο» έγραψε σε σημείωμα πριν πέσει στο κενό ο 74χρονος που μαχαίρωσε την γυναίκα του

Ιδιόχειρο σημείωμα προς συγγενικό του πρόσωπο άφησε ο 74χρονος που νωρίς το μεσημέρι μαχαίρωσε την 67χρονη σύζυγό του στου Γκύζη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Φόρτωση άρθρων...