Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για ξυλοδαρμό της εγκύου συντρόφου του

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛΑΣ στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, για ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Την περασμένη Πέμπτη η έγκυος σύντροφός του Νάνσυ, κατήγγειλε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο ΑΤ Ομόνοιας για ξυλοδαρμό, κινήθηκε το αυτόφωρο σε βάρος του και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στη συνέχεια κατήγγειλε την σύντροφό του για εκμετάλλευση, αναφέροντας ότι χρησιμοποίησε τη δημοφιλία του για τη δημιουργία εντυπώσεων, καθώς και ότι και εκείνη άσκησε βία σε βάρος του.

Σε βάρος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και συνελήφθη. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες περίοικοι του πρώην ζευγαριού άκουσαν τη μεγάλη φασαρία που γινόταν στο σπίτι τους στην Κυψέλη και φοβούμενοι για τα χειρότερα κάλεσαν την ΕΛΑΣ. Ακολούθησε η μεταφορά τους στο ΑΤ Ομόνοιας και οι καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Φόρτωση άρθρων...