Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Συνελήφθη προπονητής τένις για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο ανήλικων αθλητριών

Ελλάδα

Ακόμα μία υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού με θύματα ανήλικα κορίτσια έρχεται στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας φρίκη.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη με ένταλμα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 35χρονος Έλληνας, που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση.

Το σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως πρόκειται για προπονητή τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών του. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε δεύτερο χρόνο αναμένεται να δημοσιευθούν με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και η φωτογραφία του. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σχολεία: Σε ισχύ τα νέα, αυστηρά μέτρα για τα κινητά – Πότε προβλέπεται αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα, Δευτέρα, με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα, το νέο «ποινολόγιο» για τους μαθητές, για την κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιαδήποτε ά...

Φόρτωση άρθρων...