Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Συνελήφθησαν δύο υπεύθυνοι της επιχείρησης μετά την έκρηξη στην Πρέβεζα

Ελλάδα

Συνελήφθησαν, μετά την έκρηξη με τους δύο νεκρούς, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία.

Το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε επιχείρηση υδατοκαλλιέργειας (εκτροφείο ψαριών) στη Χόχλα κοντά στο Καναλλάκι Πρέβεζας έχει συγκλονίσει τόσο όσους βρίσκονταν στην επιχείρηση όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται πως δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός έκαναν εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης όταν από έκρηξη σε φιάλη αερίου τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 41χρονος Έλληνας από την περιοχή της Πρέβεζας και ένας 49χρονος Αλβανός.

Ορισμένες πληροφορίες θέλουν τον άτυχο 49χρονο να έλκει την καταγωγή του από τη Βόρεια Ήπειρο.

Στο νοσοκομείο της Πρέβεζας διακομίσθηκε ένας ακόμα Έλληνας τραυματίας 49 ετών ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το εργατικό δυστύχημα φέρεται να συνέβη από κάποιες σωλήνες με οξυγόνο που περνούσαν από το σημείο που γίνονταν οι εργασίες και δεν είχαν απομονωθεί...
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Πολυετείς καθείρξεις στο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν πενήντα κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στ...

Φόρτωση άρθρων...